Lof voor Leko ondanks puntenverlies op de Freethiel: “Hij week af van zijn filosofie en dat werkte”

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

12 februari 2018 15:51 - Club Brugge verdiende afgelopen weekend een driepunter op bezoek bij Waasland-Beveren, maar Blauw-Zwart vergat om zijn kansen af te maken tegen de ploeg van Sven Vermant. Positief was dan weer dat Club weinig weggaf tegen de Leeuwen, al werd de gewenste clean sheet in minuut 91 alsnog ongedaan gemaakt.

Volgens Alexandre Teklak valt Leko niets te verwijten na de 1-1 op de Freethiel. “Leko week af van zijn filosofie door Ruud Vormer op de bank te laten om met twee echte defensieve middenvelders te spelen. Zijn doel was om de nul te houden en dat werkte ook, ook al was Vermeer opnieuw niet overtuigend op hoge ballen”, oordeelt de analist.

“Club heeft uiteindelijk wel een doelpunt binnengekregen, maar in blessuretijd, wat toch een irrationeel moment is. We zullen nog praten over de verdediging van Club, maar eerlijk gezegd zou ik nu eerder wijzen op het gebrek aan efficiëntie in de afwerking. Club had de wedstrijd immers al lang op slot gedaan moeten hebben”, besluit Teklak in La Dernière Heure.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.