Marc Coucke feliciteert Ruud Vormer met originele tweet

Marc Coucke (KV Oostende) (2)

08 februari 2018 07:16 - Ruud Vormer werd woensdagavond zoals verwacht bekroond tot beste speler van het voorbije jaar in de Belgische competitie en mocht de Gouden Schoen in ontvangst nemen. Zowat de hele voetbalwereld leek het de captain van Club Brugge te gunnen. Ook Marc Coucke feliciteerde Vormer, op geheel eigen wijze wel te verstaan.

Op Twitter pakte de nieuwe eigenaar van Anderlecht uit met een grappig rijmpje, verwijzend naar ‘Rood’, het bekende nummer van Marc Borsato. “Vandaag is Ruud de kleur van de Gouden Schoen”, schreef hij.

Coucke slaagde er overigens toch weer in de show te stelen op de Gouden Schoen, ondanks dat er voor zijn club(s) eigenlijk geen hoofdprijzen weggelegd waren. Vlak voor het Gala kondigde hij immers aan KV Oostende verkocht te hebben, maar wie de nieuwe eigenaar van de kustploeg wordt, dat wilde hij nog niet onthullen. Vandaag zou dat op een persconferentie wél bekendgemaakt worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.