Mevrouw Vormer bekent: “Ruud liet deze club staan voor mij”

Penaltyfout op Ruud Vormer (Club Brugge - Sint-Truiden)

04 februari 2018 02:36 - Ruud Vormer staat op het punt om volgende week de Gouden Schoen te winnen. Voor veel van de vorige winnaars volgde dan snel een transfer naar het buitenland, maar de fans van Club lijken niet te moeten vrezen dat het bij hun captain ook zo’n vaart zal lopen. Vormer gaf al meermaals aan op zowel sportief als privévlak dolgelukkig te zijn in België.

Daar speelt uiteraard ook Roos America, de echtgenote van de Nederlander, een belangrijke rol in. Zij heeft ook een doorslaggevende stem in de clubkeuze van Vormer. “Mijn job als arts is ontzettend belangrijk voor mij. Al heb ik intussen besloten dat ik Ruud overal volg. Nou ja, ik zou natuurlijk niet graag hebben dat hij in China zou gaan voetballen. En net daarom zou hij dat ook neit doen. Hij liet ook al eens Lokomotiv Moskou staan voor mij”, onthult ze in Het Nieuwsblad.

Al had Roos het wel moeilijk met de keuze van Vormer voor Club, omdat ze toen nog studeerde en hem dus nog niet kón volgen op dat moment. “Toen kreeg ik het wel moeilijk, al heb ik dat Ruud nooit laten merken. Anders was hij nooit gegaan. Maar ik belde wel mijn zus op in tranen. Ik voelde me plots een alleenstaande moeder, echt zielig. Die lachende foto’s waar we samen opstonden toen hij hier tekende, dat was een masker, hoor. Het werd twee jaar aftellen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.