Mooi! Club-fans laten hun ploeg niet vallen na pandoering in Luik

Blue Army vlaggen (Club Brugge - Antwerp)

01 februari 2018 07:11 - Nadat Club Brugge vorig weekend op het veld van AA Gent al een eerst nederlaag sinds lang leed, ging het nu ook in de beker pijnlijk onderuit. Na de 4-1 op Sclessin lijkt het bijzonder moeilijk te worden om de finale nog te halen, maar de supporters van Club blijven pal achter hun ploeg staan.

Op Twitter verwijzen velen naar de Europese confrontatie met Olympique Lyon in de UEFA Cup in 2001. Club won toen na een wervelende partij de heenmatch met 4-1, maar werd alsnog uitgeschakeld nadat het in de terugmatch met 3-0 verloor. Vele fans geloven dat Club tegen de Rouches dat trauma van zich af kan spelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.