Nederlanders waarschuwen Vermeer: “Dan kom je niet meer van de bank af”

Blue Army vlaggen (Club Brugge - Antwerp)

10 februari 2018 07:52 - Na enkele weinig overtuigende prestaties van Gabulov kreeg donderdag Kenneth Vermeer zijn kans in de bekermatch tegen Standard. Het debuut van de Nederlander was er echter eentje om snel te vergeten, want al na vijf minuten ging hij onder een hoekschop door, waardoor Club meteen 0-1 achterstond en een comeback mocht vergeten. In Nederland zijn ze niet meteen verbaasd over het foutje van de ex-doelman van Ajax en Feyenoord.

“Hoge ballen zijn zijn zwakke punt”, weet René van der Gijp in Voetbal Inside. “Hij heeft goede reacties en reflexen. Vermeer kan voetballen, maar hoge ballen pakken, kan hij niet. Vermeer is niet zeker en hij staat in de drukte.”

Desondanks leek Ivan Leko wel het vertrouwen te behouden in Vermeer. De trainer vertelde na de wedstrijd dat hij Vermeer ‘goed’ vond. “Maar dit moet je niet nog eens doen anders vlieg je naar ‘het bankie’. Dan kom je er niet meer van af”, waarschuwt Van der Gijp wel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.