OFFICIEEL: Club Brugge ziet in het absolute slot van de mercato nog een aanvaller vertrekken

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

01 februari 2018 06:57 - Bij Club Brugge bleef het gisteren op de laatste dag van de wintertransferperiode nog vrij rustig. Blauw-Zwart had zijn huiswerk de voorbije weken immers al goed gedaan, waardoor er geen spelers meer gekocht hoefden te worden. Er werden wel nog enkele uitgaande transfers gedaan.

Nadat eerder op de dag Niels Verburgh al verhuurd werd aan Waasland-Beveren, nam Club in de laatste minuten van de mercato ook nog afscheid van een speler. Fran Brodic vond immers onderdak in Italië. Hij gaat er in de derde klasse voor Catania spelen.

De Siciliaanse club huurt Brodic tot het einde van het seizoen. Bij Catania moet de Kroatische spits eindelijk zijn carrière lanceren, nadat uitleenbeurten aan Antwerp en Roeselare eerder al weinig succes brachten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.