Ook na Club-Standard weer kritiek op Brugse fans: “Onaanvaardbaar, hebben geen plaats in een stadion”

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

09 februari 2018 07:21 - De voorbije week kregen de supporters van Club Brugge al de nodige kritiek te verwerken. Het begon na de wedstrijd tegen Charleroi, waarin enkelen oerwoudgeluiden richting Charleroi-speler Francis N’Ganga geroepen hadden. Ook op de Gouden Schoen waren velen niet opgezet met de lawaaierige Club-supporters in het publiek. En na de partij tegen Standard was het opnieuw prijs.

Dit keer is het Paul-José Mpoku die de fans van Blauw-Zwart onder vuur neemt. In een tweet beweert hij ook racistisch aangepakt te zijn door het thuispubliek. “Bedankt aan de Standard-supporters voor de steun en de sfeer tijdens de wedstrijd. Ook aan het Brugse publiek, ook al hebben sommige mensen geen plaats in een voetbalstadion”, schrijft hij.

“Ik hoop dat de mensen op hoge posities stilaan wakker worden. Oerwoudgeluiden moeten aanhoren bij het verlaten van het veld, dat vind ik onaanvaardbaar. Ik ben niet de eerste speler die daar het slachtoffer van is geworden, maar ik hoop wel dat ik één van de laatsten ben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.