Opstelling Club Brugge: ‘Leko begint op Standard met opvallend duo’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

25 februari 2018 08:50 - Club Brugge kan vandaag de voorsprong op zijn concurrenten nog wat vergroten, want Charleroi liet zaterdag tegen KV Mechelen alweer punten liggen. Het zal dan wel komaf moeten maken met de reeks van vier competitiematchen zonder zege en gaan winnen op Sclessin. Standard heeft de punten dan weer broodnodig in de strijd om Play-Off I.

Ivan Leko kan daarbij niet rekenen op de geblesseerden Poulain, Decarli, Vossen én Scholz, terwijl Nakamba door een schorsing de trip naar Luik aan zich voorbij moeten laten gaan. Scholz werd door iedereen opnieuw in de basis verwacht, maar door zijn afwezigheid mag Denswil wellicht achterin nog eens starten. Clasie moet op het middenveld dan weer de vervanger van Nakamba worden.

Vrijdag strooide Leko op zijn persconferentie met lof naar Emmanuel Dennis en de Nigeriaan mag volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad dan ook aan de aftrap verwacht worden. Hij zou een snel en explosief duo moeten vormen met Diaby. Wesley begint naar verwachting op de bank.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Standard

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Clasie, Vormer, Vanaken, Limbombe – Dennis en Diaby

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.