Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest tegen Waasland-Beveren voor deze doelman’

Ivan Leko met fluitje

11 februari 2018 00:03 - Club Brugge staat zondagnamiddag voor de lastige verplaatsing naar het Waasland-Beveren van Sven Vermant. De revelatie uit de Jupiler Pro League mag nog altijd dromen van een plaatsje in Play-Off 1 en zou de leider maar wat graag kloppen op de Freethiel. Blauw-Zwart hoopt dan weer opnieuw defensieve stabiliteit te vinden.

Leko kan tegen Waasland-Beveren niet rekenen op centrale verdedigers Decarli en Poulain. De algemene verwachting is dat onze coach net zoals in de bekermatch tegen Standard het vertrouwen geeft aan het trio Mitrovic – Mechele – Scholz.

In het middenveld zal Tomecak normaal gesproken de schorsing van Cools opvangen, terwijl Dennis wellicht nog eens zijn kans krijgt om een spitsenduo te vormen met Wesley. Diaby moet immers licht geblesseerd afhaken.

Tussen de Blauw-Zwarte palen behoudt Leko volgens onze informatie het vertrouwen in Vermeer. De huurling van Feyenoord zag er afgelopen donderdag niet goed uit bij het tegendoelpunt van Sa, maar groeide naarmate de wedstrijd vorderde tegen de Rouches.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Waasland-Beveren

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Scholz – Tomecak, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.