Opvallend: Club-huurling vindt dat Vormer rode kaart verdiende tegen Standard

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

01 februari 2018 07:40 - Club Brugge beleefde een moeilijke avond op Sclessin en droop af met een 4-1-nederlaag. Ook voor Ruud Vormer was het een frustrerende avond en onze captain bekoelde zijn woede even op Standard-speler Edmilson.

Twintig minuten voor tijd kreeg Vormer een gele kaart nadat hij de Braziliaan wegduwde. Die had de bal nog net even weggetikt voor de neus van Vormer nadat de scheidsrechter Club een doeltrap gegeven had.

KV Kortrijk-spits Jérémy Perbet, die nochtans nog altijd bij Club onder contract staat, had een opmerkelijke visie op het incident. De Fransman, die gisteren als analist fungeerde voor de Waalse zender RTL, stelde onomwonden dat hij vond dat Vormer rood had moeten krijgen voor zijn duw. Van je ploegmaats moet je het hebben…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.