OUCH! De Standaard zet duizenden mensen op het verkeerde been bij berichtgeving over Gouden Schoen

Ruud Vormer blauwe schoen

08 februari 2018 06:51 - De Gouden Schoen werd woensdagavond zoals verwacht een prooi voor Ruud Vormer. Al was dat vlak na de uitreiking blijkbaar niet voor iedereen even duidelijk. Zo ging De Standaard pijnlijk de mist in bij zijn berichtgeving over de winnaar.

Wie niet live naar de uitzending aan het kijken was en het pushbericht van de krant zag, zal zich toch even in de haren gekrabd hebben. De krant stuurde namelijk volgend bericht naar de telefoon van duizenden mensen: “Youri Tielemans (Club Brugge) wint de Gouden Schoen. Hij laat Anderlecht-spelers Dendoncker en Tielemans achter zich.”

Zo’n pushbericht is uiteraard onomkeerbaar en dus heerste er toch verwarring bij wie de uitzending gemist had. Gelukkig hadden de andere media hun werk wél goed gedaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.