OUCH! Vanhaezebrouck stuurde sterkhouder van Club Brugge door: “Een wandelaar”

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

12 februari 2018 03:00 - Terwijl Hein Vanhaezebrouck de trein maar niet op de rails krijgt bij Anderlecht, gaat het zijn ex-ploeg AA Gent voor de wind onder Yves Vanderhaeghe. De Buffalo’s zijn na een erbarmelijke start zelfs tot op 3 punten genaderd van RSCA. Ook de scoutingscel kreeg een update in de Ghelamco Arena. 

Vanhaezebrouck deed in zijn periode bij AA Gent immers alsmaar vaker zijn eigen zin. “Toen vorige zomer de piste Marvelous Nakamba geopperd werd, noemde Vanhaezebrouck hem ‘een wandelaar’. Daar denken ze bij Club Brugge ongetwijfeld anders over”, onthult Het Laatste Nieuws. Tegenwoordig speelt de 24-jarige Zimbabwaan immers de pannen van het dak bij Blauw-Zwart.

En er waren nog heel wat mooie namen die AA Gent misliep door het toedoen van de huidige trainer van Anderlecht. “Toen Gent in de winter van 2016-2017 een nieuwe spits zocht, stelde de scoutingscel Guido Burgstaller van FC Nürnberg voor. Vanhaezebrouck wuifde het idee weg, waarna Darko Bjedov plots neerstreek. Zonder overleg. Hein had hem zélf ontdekt via het internet. Twee basisplaatsen, een invalbeurt en maanden in de B-kern later, werd Bjedov vorige week uitgeleend aan FK Rad. Burgstaller speelt intussen bij… Schalke 04 en zit er aan 16 goals in 39 competitieduels.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.