Scoor vandaag een selfie of handtekening van onze kersverse Gouden Schoen

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

21 februari 2018 10:10 - Ruud Vormer is van de huidige spelerskern dé verpersoonlijking van Club Brugge. Onze 29-jarige middenvelder gaat altijd voorop in de strijd en opgeven staat niet in zijn woordenboek. Woensdagnamiddag kan je de publiekslieveling van Jan Breydel in levende lijve ontmoeten. 

Wil jij graag een handtekening van Vormer of een selfie met de kersverse Gouden Schoen? Ga dan vandaag langs in het Proximus Center in de Steenstraat in Brugge. Van 14 uur tot 15 uur zit de aanvoerder van Club Brugge, mét de Gouden Schoen aan zijn zijde, klaar voor een handtekeningen- en fotosessie 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.