Simons pakt indrukwekkend record met invalbeurt op Standard

Timmy Simons verpersoonlijking Brugse waarden

25 februari 2018 20:16 - Club Brugge is er niet in geslaagd om de drie punten te pakken op Sclessin, maar voor Timmy Simons werd het wel een avond die hem voor altijd zal bijblijven. Ons Club-icoon mocht in de slotminuut namelijk invallen voor Jordy Clasie en kwam zo voor het eerst sinds 24 september nog eens in actie.

Die ene speelminuut was meteen ook goed voor een record, want dankzij zijn invalbeurt is Simons nu officieel de oudste veldspeler ooit in de Belgische eerste klasse. Met 41 jaar en 76 dagen veegt hij het record van Charles Cambier van de tabellen, die 41 jaar en 7 dagen oud was toen hij in 1925 ook al voor Club Brugge zijn laatste wedstrijd speelde. RESPECT!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.