Sporza ziet opvallende Man van de Match tijdens Club Brugge – Genk

Limburg On Tour (Club Brugge - Genk)

17 februari 2018 22:46 - Club Brugge heeft zaterdagavond voor de vierde keer op rij punten laten liggen. Na de nederlaag bij AA Gent (2-0) en gelijke spelen tegen Charleroi (3-3) en Waasland-Beveren (1-1) eindigde ook de thuismatch tegen KRC Genk in een 1-1 draw.

In een aangenaam kijkstuk voor de neutrale voetballiefhebber vergat Club nog maar eens om zijn kansen af te maken. Zowel Wesley Moraes als Abdoulay Diaby lieten immers een dot van een kans onbenut. Al moet het gezegd dat Genk aan de overkant eveneens een doelpunt liet liggen na een gemiste strafschop van Karelis.

Door een viertal goeie individuele prestaties was het voor Sporza niet evident om een Man van de Match aan te duiden. En zo viel scheidsrechter Bram Van Driessche die eer te beurt. De vervanger van de licht geblesseerde Sebastien Delferrière maakte duidelijk indruk op de sportsite van de VRT. “Tussen enkele opvallende individuele prestaties door – en dan denken we aan Pozuelo, Vanaken, Vukovic en Limbombe – was scheidsrechter Van Driessche uitstekend. De man floot foutloos”, klinkt het klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.