Standard-aanhang roept massaal “vendu”, Club-fans reageren op ludieke wijze

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

26 februari 2018 11:33 - De topper van de 28ste speeldag tussen Standard en Club Brugge eindigde op een 1-1 gelijkspel. Achteraf ging het vooral over de scheidsrechterlijke beslissingen van Alexandre Boucaut en zijn assistenten. De Luikse aanhang voelt zich serieus tekortgedaan.

Eerlijk is eerlijk, zowel het doelpunt van Carcela als dat van Dennis hadden afgekeurd moeten worden door Boucaut & co. Terwijl de Rouches scoorden uit meters buitenspel, ging er aan het Brugse doelpunt een duwfout vooraf.

Toen Dennis echter de 1-1 op het bord zette, reageerde Sclessin met “vendu vendu vendu”-spreekkoren. De supporters van Standard suggereerden daarmee dat de match “verkocht” zou zijn. Nogal hypocriet natuurlijk als je zag op welke manier het openingsdoelpunt tot stand was gekomen. De Brugse aanhang laat het niet aan zijn hart komen en zet de Rouches op hun plaats.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.