Standard legt nu al druk bij Bart Vertenten: “We weten dat Club de scheidsrechter vaak mee heeft”

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

07 februari 2018 11:11 - Het Jan Breydelstadion is donderdagavond het decor voor de bekerreturn tussen Club Brugge en Standard. Ondanks de ruime 4-1 uitslag op Sclessin zijn de Rouches er toch niet helemaal gerust in. In de competitie verloor Standard immers met 4-0 op Brugse bodem, al moet het gezegd dat de verhoudingen toen wel enigszins anders lagen.

Paul-José Mpoku en zijn ploegmaats zijn naar eigen zeggen niet van plan om de bus te parkeren op Jan Breydel. “We moeten voor dat doelpunt gaan in Brugge. We mogen onszelf niet ingraven. We willen scoren en winnen om ons te verzekeren van die finale”, aldus de ambitieuze spelmaker van Standard tegenover Voetbalkrant.

De 25-jarige Congolese Belg is zich echter bewust van de ijzersterke thuisreputatie van Blauw-Zwart, al haalt hij daar een bedenkelijke reden voor aan. “De tegengoal die we incasseerden, verandert de situatie wat. Want we weten dat Club in eigen huis makkelijk scoort. Bovendien hebben ze de scheidsrechter (donderdag Bart Vertenten, nvdr) vaak aan hun kant staan. We gaan naar Club om alles van onszelf te geven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.