Tegenvaller! Club Brugge ziet na Vossen nóg een speler minstens tot Play-Off 1 uitvallen

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

23 februari 2018 03:00 - In vergelijking met voorgaande seizoenen bleef Club Brugge in jaargang 2017-2018 eerder gespaard van blessures. In aanloop naar het absolute hoogtepunt van de Jupiler Pro League zit de Brugse ziekenboeg echter met drie langdurig afwezigen: Saulo Decarli, Jelle Vossen en nu ook Benoît Poulain.

Van Decarli weten we dat hij na zijn peesoperatie niet meer in actie zal komen dit seizoen. Vossen hoopt nog een wedstrijdje mee te kunnen pikken in de reguliere competitie, maar onze spits beseft tegelijkertijd dat hij zijn geteisterde enkel best kan laten rusten tot de start van de Play-Offs.

Voorts zal ook Poulain de matchen tegen Standard, Kortrijk en Sint-Truiden sowieso aan zich voorbij moeten laten gaan. Zelfs de eerste wedstrijd(en) van Play-Off 1 zijn volgens Het Nieuwsblad geen garantie. Onze Fransman viel eind januari uit tegen KV Oostende met een nieuwe blessure aan de adductoren. Aanvankelijk leek de schade mee te vallen, maar intussen is duidelijk dat het om een complexe kwetsuur gaat.

Club wil geen enkel risico nemen met zijn blessuregevoelige sterkhouder en heeft daarom beslist om de centrale verdediger pas te laten opdraven als hij volledig pijnvrij is. In het begin van dit seizoen stond Poulain ook al twee maanden aan de kant met een gelijkaardig letsel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.