Tegenvaller: Leko moet twee titularissen missen tegen Waasland-Beveren

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

10 februari 2018 13:26 - Club Brugge heeft er enkele mindere weken opzitten, met gelijke spelen tegen Antwerp en Charleroi, een competitienederlaag in Gent en de uitschakeling in de beker door Standard. Op het veld van Waasland-Beveren krijgt Club de kans om zich te herpakken, maar Ivan Leko moet het wel zonder enkele vaste waarden doen.

Net als de vorige weken liggen Benoit Poulain en Saulo Decarli nog in de lappenmand. Zij krijgen daar het gezelschap van Abdoulay Diaby, die door een lichte kwetsuur verstek moet laten gaan voor de verplaatsing naar de Freethiel. Dion Cools is er dan weer niet bij door een schorsing. Leko moet dus twee extra basispionnen missen, maar ziet wel Emmanuel Dennis, tegen Standard nog geschorst, en Lior Refaelov, na een blessure, terugkeren.

Selectie Club Brugge voor de competitiematch op Waasland-Beveren

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic, Tomecak en Touba
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.