Uitstekend nieuws over twijfelachtige sterkhouders voor clash op Sclessin

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

24 februari 2018 17:24 - Club Brugge krijgt zondag de kans om revanche te nemen op Standard, nadat het enkele weken geleden op Sclessin met 4-1 ging verliezen en zo de bekerfinale zag wegglippen. Bovendien moet Blauw-Zwart nog eens winnen na een drie op twaalf in de competitie.

Ivan Leko kan in Luik nog altijd niet rekenen op de geblesseerden Poulain, Decarli en Vossen. Ook Scholz ontbreekt door een lichte blessure. Nakamba is geschorst nadat hij tegen Genk zijn vijfde gele kaart pakte. Tijdens de week was er twijfel of Vormer en Clasie fit zouden raken, maar het Nederlandse duo zit gewoon in de selectie en wordt in de basis verwacht.

Selectie Club Brugge voor competitiematch op Standard

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Cools, Tomecak, Denswil, Mechele, Mitrovic, Masovic en Touba
Middenvelders: Simons, Clasie, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.