Vanaken laat zich uit over vertrek bij Club Brugge

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

24 februari 2018 04:22 - Club Brugge beleeft qua resultaten de jongste weken wel een moeilijke periode, maar Hans Vanaken verkeert nog altijd in bloedvorm. De spelmaker scoort aan de lopende band en klopt alsmaar nadrukkelijker op de deur van de nationale ploeg. Mogelijk wacht hem straks een mooie transfer.

“Dat kan, we zien wel”, zegt Vanaken daarover in La Capitale. “Wat ik wil zeggen is dat ik me goed voel in Brugge, zowel op het veld als in mijn privéleven. Als ik moet vertrekken, zal het alleen naar het buitenland zijn, en niet naar een exotische club die ik alleen kies voor het geld.”

Ook bij de nationale ploeg wordt hij alsmaar vaker genoemd. “Het zou een eer zijn om opgeroepen te worden, maar de concurrentie op mijn positie is enorm. Er zijn spelers van wereldklasse en dan zijn er nog anderen zoals Praet of Musonda die net zoals ik niet eens opgeroepen worden. Misschien ben ik op het verkeerde moment geboren? Maar het feit dat Martinez mijn prestaties volgt, is al een hele eer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.