Vandenbempt komt met pijnlijke bijnaam voor Brugse doelman

Peter Vandenbempt (analist)

07 februari 2018 03:00 - Vladimir Gabulov kon in zijn eerste 5 matchen bij Club Brugge allerminst overtuigen. Ook tijdens het 3-3 gelijkspel van afgelopen zondag tegen Charleroi zag de 34-jarige Rus er niet altijd even goed uit. Peter Vandenbempt noemt onze winteraanwinst zelfs “Vladimir Grabbelov” in zijn tweewekelijkse column voor Sport/Voetbalmagazine.

“Op Antwerp straalde hij rust uit en tegen KV Oostende had hij een paar goeie reddingen, maar met de wedstrijd is Vladimir Gabulov minder overtuigend. De nochtans ervaren Rus oogt stilaan onzeker en vooral roestig en weinig soepel. Het tweede tegendoelpunt tegen Charleroi was simpelweg technisch slecht gedaan op een houdbare bal.”

“De offensieve weelde verdoezelt vooralsnog de defensieve instabiliteit (behalve in Luik) en de doelman is maar een deel van het aanslepende probleem. Maar coach Ivan Leko moet er toch een punthoofd van krijgen, opnieuw staat hij voor de keuze: Gabulov nog vertrouwen geven of met Vermeer dit seizoen een vijfde doelman opstellen. De Nederlander weet het wel: zijn tijd is gekomen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.