Vanhaezebrouck haalde venijnig uit naar analisten, De Vlieger pareert hem nu op magistrale wijze

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

11 februari 2018 00:33 - Hein Vanhaezebrouck was vorige week enorm hard voor zijn spelers na het 2-2 gelijkspel tegen KV Mechelen. Volgens heel wat analisten was de trainer van Paars-Wit zelfs té streng voor zijn manschappen. Al was de oefenmeester zelf allesbehalve onder de indruk van die kritiek.

“Ik ben echt niet bezig met wat de analisten schrijven. Moest ik een boek schrijven van alles wat zijn uitkraamden, dat zou een bestseller worden bij de comedy capers. Ik lees dat Morioka op de linkerflank heeft gespeeld. Als ik dat voorleg aan iemand die een klein beetje het voetbal volgt, valt die van zijn stoel. Als analisten of journalisten in de aanval gaan, is dat hun moment om alle opgekropte frustraties te uiten. Doe maar. Ik weet hoe ik werk en ik weet waar ik naartoe wil. Mijn spelers hebben de boodschap begrepen”, vertelde Vanhaezebrouck toen op zijn persconferentie.

Eén week later viel daar echter niets van te merken. Anderlecht ging immers kopje onder aan de kust tegen KV Oostende en verloor met 2-0. Geert De Vlieger zag schoon zijn kans om de woorden van Vanhaezebrouck als een boemerang in zijn gezicht te laten terugkeren. “Voor de echte ‘comedy capers’ kijk je toch best gewoon naar een match van Anderlecht zelf. Wat is me dat?”, aldus onze ex-doelman op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.