Vanhaezebrouck ziet 2 redenen voor ongelijke strijd met Club Brugge: “Ik vind dat niet eerlijk”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

16 februari 2018 03:00 - Op 4 speeldagen van de Play-Offs telt Club Brugge ondanks een mindere periode nog altijd 11 punten voorsprong op Charleroi en 13 op Anderlecht. De fans van RSCA hopen dat hun ploeg zo snel mogelijk een beetje punten van de Brugse voorsprong afknabbelt, maar Hein Vanhaezebrouck is niet bepaald hoopvol over de kansen van de landskampioen.

Als Paars-Wit een waterkans op de titel wil behouden, zit er niets anders op dan vrijdagavond de drie punten te pakken op bezoek bij Sint-Truiden. Blauw-Zwart wil dan weer stevig aan de leiding blijven door zijn goeie thuisreputatie voort te zetten zaterdagavond tegen KRC Genk.

Volgens Vanhaezebrouck strijden Anderlecht en Club Brugge met ongelijke wapens. “Men verwacht dat wij op Club jagen, maar ik vind dat niet eerlijk. We hébben nu eenmaal afwezigen”, foetert de coach van Paars-Wit. “En we hebben in se geen wintermercato gekend”, voegt hij eraan toe, verwijzend naar het machtsvacuüm door de overname van Marc Coucke. “Toch zijn we klaar om te strijden”, besluit Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.