Verhaeghe zet De Bilde op briljante wijze op zijn plaats na kritiek op Vormer

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

09 februari 2018 15:27 - Ruud Vormer won deze week de Gouden Schoen, hoewel enkele analisten het hem niet leken te gunnen. Zo pakte Gilles De Bilde uit met de opmerkelijke uitspraak dat hij Vormer geen drie punten gegeven had omdat hij hem geen ‘wow-speler’ vindt. De ex-speler van Anderlecht krijgt nu echter lik op stuk van Bart Verhaeghe.

“Ik denk dat de statistieken voor zich spreken. Dat zijn de beste van de competitie”, vertelde Verhaeghe vandaag op een persconferentie voor de Gouden Schoen. “Daar is Vormer trots op, daar zijn wij trots op.”

“Ruud heeft ook een heel gave traptechniek. Ik ga heel dikwijls naar de training. Dan bewonder ik hoe consistent zijn vrije trappen en corners juist geplaatst zijn. Dat wow-gevoel had ik niet bij de traptechniek van Gilles De Bilde.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.