(VIDEO) – Club-fans gaan uit hun dak bij verjaardagswensen voor Leko

08 februari 2018 07:11 - Het Gala van de Gouden Schoen was niet alleen voor Ruud Vormer een feest. Ook Ivan Leko werd tijdens de show in de bloemetjes gezet. Hij moest de prijs voor Trainer van het Jaar dan wel aan Felice Mazzu, voor zijn 40ste verjaardag werd de Kroaat wél uitgebreid gefeliciteerd.

Leko werd bezongen door Natalia en kreeg van VTM ook een Gouden Schoen-taart. Tot groot jolijt van de Brugse supporters in de zaal, die volledig uit hun dak gingen. Zij begonnen luidkeels ‘Ivan Leko’s Bruges Army’ te zingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.