(VIDEO) – Fans Club komen met remix Stromae voor Vormer

08 februari 2018 15:44 - De Gouden Schoen werd zoals verwacht een prooi voor Ruud Vormer. De aanvoerder van Club Brugge zag zijn sterke jaar bekroond en daar waren de supporters van Club duidelijk blij mee. Tijdens het gala zelf lieten ze zich al luidkeels horen en ook op de sociale media regende het loftuitingen.

Eén van de beste odes aan Vormer kwam misschien wel van FCB Support, dat uitpakte met een remix van Stromae. Zij vonden de zege van de Brugse sterkhouder ‘Vormidable’ en lieten dat middels onderstaand filmpje ook blijken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.