(VIDEO) – Hartverwarmend! Ryan bezorgt jonge fan de dag van zijn leven

Mathew Ryan geeft zijn truitje aan jonge Brighton-fan

15 februari 2018 05:00 - Mathew Ryan kende een moeilijke start in de Premier League, maar groeide naarmate het seizoen vorderde uit tot een echte sterkhouder bij Brighton & Hove Albion. Afgelopen weekend bezorgde de ex-doelman van Club Brugge de promovendus nog een belangrijk punt op het veld van Stoke City.

In de extra tijd kreeg Charlie Adam bij een 1-1 tussenstand vanop de stip de kans om Stoke City naast Brighton te schieten in het klassement, maar daar wilde Ryan niet van weten. Onze gewezen publiekslieveling was zo – samen met José Izquierdo – nog maar eens de held van Brighton.

Een jonge Brighton-fan wist na het laatste fluitsignaal met zijn vreugde geen blijf en liep het veld op richting de 25-jarige Australiër. Wat volgde was een innige knuffel met Ryan, die vervolgens zijn keepersshirt cadeau deed aan de jonge snaak.

Hartverwarmend gebaar van Ryan

Penaltyredding Ryan

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.