(VIDEO) – Hilarisch filmpje over Vanhaezebrouck gaat viraal

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

17 februari 2018 04:40 - Anderlecht verkeert momenteel in een diepe crisis, zeker na de 1-0 nederlaag op Sint-Truiden van vrijdagavond. Het is zelfs al 20 jaar geleden dat Paars-Wit vijf matchen op rij niet meer kon winnen in de Belgische competitie. Hein Vanhaezebrouck krijgt inmiddels de volle laag op sociale media.

Vanhaezebrouck ligt als ex-trainer van AA Gent en huidig coach bij Anderlecht allesbehalve in de bovenste schuif bij de Brugse aanhang. Bovendien verwijst Hein al jarenlang om de haverklap naar Club Brugge. Denk recent maar aan zijn woorden op het gala van de Gouden Schoen of zijn analyse na de match tegen Sint-Truiden.

De Club-fans laten dan ook geen kans onbenut om Vanhaezebrouck lik op stuk te geven. Zo gaat er momenteel een video viraal waarin ‘Hein Chinees bestelt’. In werkelijkheid overliep de trainer van RSCA hier de rugnummers van de jonge en onbekende spelers die hij door blessures en schorsingen op de bank moest laten plaatsnemen op Stayen. Maar dat maakt de video er niet minder grappig op 😀

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.