(VIDEO) – Izquierdo treft alweer heerlijk raak in de Premier League

10 februari 2018 19:33 - Ruud Vormer werd deze week dan wel bekroond met de Gouden Schoen, maar dat betekent niet dat de oude Schoen van plan is om uit beeld te verdwijnen. José Izquierdo lijkt in de Premier League helemaal te ontploffen. Nadat hij vorige week al knap raak trof namens Brighton tegen West Ham was het vandaag opnieuw prijs tegen Stoke City.

De Colombiaan baande zich met een dubbele één-twee een weg door de verdediging van de tegenstander en werkte vervolgens ook nog knap af. Xherdan Shaqiri zorgde vervolgens voor de gelijkmaker en in de absolute slotminuut leek Charlie Adam voor een driepunter voor Stoke City te zorgen, maar Mathew Ryan kroonde zich tot de penaltyheld van dienst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.