(VIDEO) – Massaal opgekomen Club-fans zorgen voor ambiance op het gala van de Gouden Schoen

Massaal opgekomen Club-fans zorgen voor ambiance op het gala van de Gouden Schoen

07 februari 2018 20:30 - Woensdagavond wordt de Gouden Schoen uitgereikt door Het Laatste Nieuws. Opvallend daarbij is dat er voor het eerst ook een live publiek aanwezig is op het Gala van de Gouden Schoen in Paleis 12. 

Van de 5.000 beschikbare tickets gingen er maar liefst 4.500 naar supporters van Club Brugge. De Brugse aanhang wil immers vanop de eerste rij meemaken hoe topfavoriet Ruud Vormer zich tot de Gouden Schoen van 2017 kroont.

De massaal opgekomen Club-fans zijn overigens niet van plan om zich stil te houden in Brussel. Toen Timmy Simons de trofee voor het Talent van het Jaar mocht uitreiken, werd hij luidkeels toegezongen: “One Timmy Simons, there’s only one Timmy Simons.” Wanneer Leander Dendoncker de prijs voor Henry Onyekuru ging afhalen, werd hij dan weer uitgejouwd. Een overzicht.

De supporters van andere ploegen zijn echter niet zo blij met de Blauw-Zwarte overmacht op het Gala van de Gouden Schoen. Zij schieten dan ook met scherp op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.