(VIDEO) – Wat als… een sfeerverslag er eigenlijk geen is? FCB Support demonstreert

Club Brugge kan geen remontada realiseren tegen Standard

13 februari 2018 11:33 - Het Jan Breydelstadion is steevast het decor voor een geweldig sfeerverslag van de mannen van FCB Support. Door onze uitstekende thuisreputatie weten we zelfs niet meer wat verliezen is in eigen huis. Ook in de terugwedstrijd van de halve finale in de Croky Cup werd er met 3-2 gewonnen van Standard, maar dat volstond niet om een tripje richting de Heizel te mogen boeken. 

Ondanks de 4-1 pandoering uit de heenmatch geloofde heel Jan Breydel nog in een ‘remontada’. Na drie minuten voetballen was de 0-1 van Orlando Sá dan ook een immense koude douche. En tóch gingen de manschappen van Ivan Leko en bij uitbreiding heel het stadion er nog vol voor. Jammer genoeg niet met het gewenste resultaat.

Desondanks zag Club-fan Thijs heel wat mooie dingen tijdens de match tegen de Rouches. “We gaan niet naar de bekerfinale. ‘Pff, we smijten gewoon al die beelden weg en we maken geen filmpje’ denk je dan. Maar bij mij is het glas halfvol in plaats van half leeg, ik ben een positieve mens. Dit is dus géén sfeerverslag, maar wel hetgeen het had kunnen zijn als we doorgestoten waren…” Ook dát is supporteren!

Het sfeerverslag dat er geen was, van de remontada die er geen was

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.