Vormer beleeft ondanks uitschakeling opnieuw topmoment: “Hier kan maar weinig tegenop”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

09 februari 2018 07:06 - Ruud Vormer is er helaas niet in geslaagd zijn Gouden Schoen nog wat extra glans te geven met een kwalificatie voor de bekerfinale. De aanvoerder deed net als zijn ploegmaats zijn stinkende best om de 4-1 uit de heenmatch tegen Standard nog op te halen, maar zag uiteindelijk dat Club niet verder kwam dan 3-2.

“We speelden geen slechte wedstrijd. We scoorden vanavond wel weer drie doelpunten en daarom geloofden we er in voor de wedstrijd. Het kan hier wel eens spoken. Maar als je zo weer 0-1 achter komt en dan nog eens op een hoekschop. Ik had geen idee wat er gebeurde, ik zag hem alleen binnenkoppen aan de tweede paal. Zo is het moeilijk om je mentaal terug op te laden. Er is altijd die hoop, maar uiteindelijk houdt die wel eens op”, legt de middenvelder uit op de website van Club Brugge.

Ondanks de uitschakeling beleefde Vormer wel een topmoment voor de match, toen hij zijn Gouden Schoen kreeg uit handen van zijn vader. “Dat was een mooi moment. Ik wist het echt niet. Ik belde vanmiddag nog met hem en hij was gewoon thuis. Drie uurtjes rijden naar hier. Dat is een fantastisch moment, er kan hier maar weinig tegenop. Gisteren kreeg ik hem van Van Gaal en vandaag van mijn vader. Beter kan niet. Ook het spandoek van de supporters zorgde voor een kippenvelmoment.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.