Vormer komt met schitterend nieuws voor Club Brugge

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

09 februari 2018 15:12 - Ruud Vormer stond de voorbije dagen volop in de spotlights, want woensdag mocht hij na een ijzersterk 2017 de Gouden Schoen in ontvangst nemen. Dat zorgde meteen ook voor heel wat speculatie over zijn toekomst, want het is de laatste jaren bijna traditie dat de Gouden Schoen de zomer nadien een mooie transfer maakt.

Bij Club zouden ze geïnteresseerde clubs echter voor willen zijn door de aanvoerder een contractverlenging voor te schotelen. “Er verandert nu niets: gewoon blijven werken om kampioen te worden. Ik sta open voor een contractverlenging. Ik heb het hier enorm naar m’n zin in België, zowel op als naast het veld. Bovendien kan je in het buitenland zomaar op de bank terechtkomen. Dat heb ik al eens meegemaakt bij Feyenoord en hoeft niet opnieuw te gebeuren”, vertelde hij vrijdag op een persconferentie.

Voorlopig is Vormer echter alleen maar bezig met de titel. “Ik hoop dat er geen gemakzucht in de ploeg kruipt, want het is nog een lange weg. We moeten blijven vlammen”, waarschuwt de Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.