Vormer reageert op heisa na oerwoudgeluiden tegen Standard

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

09 februari 2018 15:32 - Nadat er ophef ontstaan was na de wedstrijd tegen Charleroi omdat Club-supporters oerwoudgeluiden gemaakt zouden hebben richting Charleroi-speler N’Ganga, pakte Club voor de partij tegen Standard uit met de aangepaste slogan ‘No sweat, no glory, no racism’. Desondanks was het na de match opnieuw prijs, want deze keer beschuldigde Standard-speler Mpoku de Club-fans van racisme.

De aanvoerder van de Rouches had het over oerwoudgeluiden toen hij het veld verliet. Ruud Vormer werd op zijn persconferentie naar aanleiding van zijn Gouden Schoen gevraagd naar het incident. “Ik heb donderdag totaal niets gehoord. Ik weet niet hoe die daar op komt, want ik heb niets gehoord”, reageert hij echter verrast.

Club kwam ondertussen wel met een statement waarin het zich distantieert van alle racisme en dat doet ook Vormer. “Als ik het hoor zou ik er zeker ook iets van zeggen. Ik vind het raar dat hij dit nu naar buiten brengt, maar ik heb er niets over gehoord. Of het opportunisme is na de klacht van vorig weekend? Ja, dat kan wel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.