Vormer wordt hoorndol: “We blijven dingen verkeerd doen”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

04 februari 2018 20:30 - Het perfecte rapport van Club Brugge in het Jan Breydelstadion is niet meer, want het raakte tegen Sporting Charleroi niet verder dan een gelijkspel. Een spectaculaire partij eindigde op 3-3, maar dat heeft Club vooral aan zichzelf te wijten.

“Het is ongelooflijk dat we deze match niet wonnen. We scoren zelf vlot, maar kregen er weer drie binnen”, baalt Ruud Vormer bij Voetbalkrant. “We moeten opnieuw naar de beelden kijken om te zien wat er mis liep. Ik heb er geen verklaring voor.”

“Als je altijd vier goals moet maken om te winnen, is het moeilijk. Die gesprekken? We praten veel, maar blijven kleine dingen verkeerd doen. Het zit niet mee, als we deze match voor Nieuwjaar speelden, werd het weer 5-1 en wonnen we makkelijk. Een dip? Wat is dat toch met die dip van jullie? Neen, dit is geen dip. We kunnen niet constant pieken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.