Vreemd! Club-speler spreekt berichtgeving van officiële site tegen

Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

01 februari 2018 07:03 - Club Brugge haalde de voorbije dagen met Matej Mitrovic en Alexander Scholz nog twee extra centrale verdedigers. Hun komst had alles te maken met de blessures van Benoit Poulain en Saulo Decarli. Die eerste is nog enkele weken out, terwijl die laatste volgens Club dit seizoen niet meer in actie komt.

Opvallend genoeg spreekt de Zwitser dat nu zelf tegen. Nadat hij woensdag onder het mes ging, postte hij op Facebook een opmerkelijk bericht. “Succesvolle operatie vandaag, het was tijd om een probleem op te lossen waar ik al mee sukkelde sinds november”, begon hij.

“Maar geloof niet alles wat je leest. Binnen een paar weken sta ik er opnieuw”, was zijn opmerkelijke besluit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.