Waasland-Beveren scoort goeie punten bij Club Brugge

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

12 februari 2018 10:33 - Club Brugge stond zondagnamiddag voor een tripje naar de Freethiel, daar waar de Brugse jeugdspelers wel vaker gestald worden om ervaring op te doen. Zo dook huurling Niels Verburgh uitgerekend tegen Blauw-Zwart op in de basiself van Waasland-Beveren. En met eerder Philippe Clement en nu ook Sven Vermant zijn de Leeuwen eveneens erg tevreden met de trainers van Brugse makelij.

De goeie verstandhouding tussen Club en Waasland-Beveren kwam voor de aftrap nog eens extra tot uiting toen Ruud Vormer naar de middenstip geroepen werd. De kersverse Gouden Schoen kreeg felicitaties, een ruiker bloemen en een lekker flesje Gin van voorzitter Dirk Huyck. Een attent gebaar! Op de eretribune weerklonk zelfs een warm applaus voor onze kapitein.

Vormer moest voor een keer wel plaatsnemen op de bank. Voor de camera’s van PlaySports verklaarde Ivan Leko zijn afwezigheid als volgt: “Ruud is mentaal en fysiek helemaal kapot na twee à drie moeilijke weken. Daar kwam dan ook nog eens alles bij van de Gouden Schoen. Het is heel jammer voor ons, voor mij persoonlijk, voor de staf en voor iedereen, maar het is nu eenmaal zo dat Ruud niet 100% klaar is. Hij is eerlijk en denkt alleen aan het ploegbelang. Wij hebben elke dag een open communicatie. Niemand begint zijn matchen zonder aanvoerder en Gouden Schoen als er niks aan de hand is.”

Vormer zelf verwijst echter naar een blessure voor het feit dat hij pas na een uur inviel tegen Waasland-Beveren. “Neen, ik ben niet te moe. Ik voel het natuurlijk wel, maar had best kunnen voetballen. Maar ik heb de laatste tijd wat last van mijn enkel. Dat werd steeds erger en erger, ik voel het wel”, aldus onze middenvelder tegenover ClubTV.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.