Zware sanctie voor Club? ‘Wedstrijd achter gesloten deuren kan’

Grote vlaggen Club Brugge (Club Brugge - Antwerp)

05 februari 2018 16:39 - Club Brugge kan in het eigen Jan Breydelstadion een indrukwekkend rapport voorleggen en liet zondag tegen Sporting Charleroi pas voor de eerste keer dit seizoen punten liggen in eigen huis. Dat gelijkspel kan mogelijk wel zware gevolgen hebben.

In de tweede helft was er een incident met Francis N’Ganga, die toen hij voor de Oost-tribune moest inwerpen racistische kreten en oerwoudgeluiden naar het hoofd geslingerd gekregen zou hebben. Scheidsrechter Wim Smet liet daarop ook een mededeling door de stadionspeaker afroepen en volgens Het Laatste Nieuws heeft hij het incident ook in zijn wedstrijdverslag opgenomen.

Daardoor kan Club nog gestraft worden en die straf kan behoorlijk zwaar worden. Zo kan Club volgens de reglementen een wedstrijd achter gesloten deuren opgelegd worden. De kans lijkt wel groter dat het bij een geldboete zal blijven. N’Ganga kan zelf ook nog gerechtelijke stappen ondernemen tegen Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.