AI! Het gaat van kwaad naar erger met De Bock bij Leeds United

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

10 maart 2018 12:33 - Begin januari plukte Leeds United enigszins onverwacht Laurens De Bock weg bij Club Brugge. De Engelse tweedeklasser betaalde 1,7 miljoen euro voor onze gewezen linksachter en schotelde hem een contract tot 2022 voor. Nauwelijks twee maanden later is De Bock echter al naar het achterplan verdwenen bij de nummer 13 uit The Championship.

Veel plezier heeft De Bock nog niet beleefd aan zijn overgang naar Leeds United. De verdediger kreeg aanvankelijk 6 basisplaatsen van trainer Paul Heckingbottom, maar de Engelse traditieclub kon nog geen enkele wedstrijd winnen met de ex-Bruggeling in de ploeg. Zowel Milwall (3-4), Hull City (0-0), Cardiff City (1-4), Sheffield United (2-1), Bristol City (2-2) als Derby County (2-2) raapten immers één / drie punten.

In de laatste drie matchen van Leeds United mocht De Bock geen minuut meer opdraven. Terwijl hij tegen Middlesbrough (3-0 nederlaag) nog op de bank mocht plaatsnemen, moest hij tegen Brentford (1-0 winst) en Middlesbrough (0-3 nederlaag) toekijken vanop de tribune hoe zijn ploegmaats het er vanaf brachten. De eerste Belg ooit die ze op Elland Road aan het werk zien valt dus niet meteen in de smaak. Al kan daar na een aanpassingsperiode uiteraard nog verandering in komen…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.