Analisten zijn het roerend eens: “Club beslist zelf of het kampioen wordt”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

30 maart 2018 10:15 - Club Brugge begint in een bijzonder gunstige positie aan Play-Off I. Na een ijzersterke reguliere competitie start het immers als leider met zes punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht. De vijftiende landstitel lijkt dus binnen handbereik.

En daar zijn ook de analisten het roerend over eens. “Club beslist gewoon zelf of het kampioen wordt. Als ze het niveau halen van voor de winterstop, voorzie ik geen enkel probleem”, stelt Eddy Snelders in Het Nieuwsblad.

Ook Eric Van Meir ziet Anderlecht niet meer terugkeren. “Ik heb ondanks die laatste negen op negen nog niets gezien van Anderlecht waarvan ik zeg: Ze kunnen Club nog inhalen.”

“Als Blauw-Zwart thuis niet te kloppen blijkt, zal het moeilijk worden om hen nog bij te halen”, weet ook Philippe Albert in La Capitale. “Ze zullen dan maar één of twee keer op verplaatsing moeten winnen om de kaap van 20 punten te ronden, wat voldoende zou moeten zijn. Anderlecht lijkt tekort te komen voor de titel. Een achterstand van zes punten ophalen in tien wedstrijden, dat is bijna ondenkbaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.