Anderlecht-speler komt met straffe voorspelling: “Club zal niet veel punten halen in Play-Off 1”

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

08 maart 2018 01:00 - Club Brugge heeft nog een uitmatch tegen Sint-Truiden voor de boeg, maar telt momenteel 12 punten voorsprong op Anderlecht. Als Blauw-Zwart zondagnamiddag op Stayen hetzelfde resultaat haalt als Anderlecht thuis tegen Antwerp, bedraagt het verschil met Paars-Wit 6 punten in Play-Off 1.

Ivan Leko & co zijn daarbovenop in het voordeel bij een gelijk aantal punten vanwege het winnen van de reguliere competitie. Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen zouden in dat geval 7 punten moeten goedmaken op 10 wedstrijden. Een opdracht waar nog geen enkele ploeg in slaagde sinds de invoering van de Play-Offs, maar Kenny Saief heeft een 35ste landstitel voor RSCA nog lang niet opgegeven.

“Natuurlijk geloven we nog in het kampioenschap, want we voelen dat we beter worden. Als ik zie dat alle grote ploegen in Play-Off 1 gaan zitten, dan denk ik niet dat Club Brugge veel punten zal halen. Het moet náár Gent, náár Genk, náár Standard, náár Anderlecht. Hoe meer topteams die punten kunnen afpakken van Club, hoe beter voor ons.”

“Dat Anderlecht die verplaatsingen ook moet maken? Ja, maar wij gaan die niet meer verliezen. Daar moeten we in geloven. Kijk, als we kampioen willen worden, moeten we die punten pakken. Deze groep heeft in elk geval het potentieel om de titel te winnen. Ik geloof erin”, besluit een zelfverzekerde Saief in gesprek met Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

UPDATE 14.15 uur: Saief voorspelt slechte Play-Offs voor Leko & co, maar cijfers drukken hem met zijn neus op de harde feiten

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.