Belgische bookmaker verrast en betaalt vijftiende landstitel voor Club Brugge nú al uit

Brugse noordtribune (Club Brugge - Standard)

04 maart 2018 03:00 - Club Brugge heeft in de reguliere competitie een mooie voorsprong uitgebouwd op zijn titelconcurrenten, maar door de puntenhalvering in Play-Off 1 kan de felbegeerde vijftiende landstitel nog altijd mislopen. Bookmaker Napoleon Games is er echter nu al rotsvast van overtuigd dat Blauw-Zwart aan het langste eind zal trekken. Daarom zal de Belgische aanbieder van sportweddenschappen alle spelers die ingezet hadden op ‘Club Brugge kampioen 2017-2018’ nog voor het einde van de reguliere competitie uitbetalen.

“We vonden het een ideaal moment om uit te pakken met deze Belgisch getinte actie”, vertelt CEO Tom De Clercq aan BlauwZwartFans. “Napoleon Games ontving in totaal 246 weddenschappen op een titel voor Club Brugge. Normaal gezien betalen we deze weddenschappen pas uit op het einde van de Play-Offs, maar we wachten dus niet tot in mei. De betrokken spelers hebben hun winst dus kunnen veiligstellen als er toch nog een andere club met de titel zou gaan lopen.”

“Heel wat spelers combineerden de weddenschap op Club Brugge met weddenschappen op titels in andere competities en sporten. Ook deze spelers krijgen het deel dat ze op Club Brugge hadden ingezet al uitbetaald en blijven bovendien kans maken op de totale winst van hun weddenschap. Zo maakt een speler nog kans op maar liefst € 76.100 als onder andere Lewis Hamilton zichzelf opvolgt als wereldkampioen Formule 1 en Rafael Nadal het tennistoernooi van Roland Garros wint.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.