‘Bondscoach Martinez heeft al meteen een verrassing in petto voor Limbombe’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

24 maart 2018 07:00 - Van de Brugse kanshebbers – Vanaken, Mechele, Limbombe – werd uiteindelijk alleen laatstgenoemde geselecteerd voor de oefenmatch van de Rode Duivels tegen WK-ganger Saudi-Arabië. Bondscoach Roberto Martinez wil van de gelegenheid gebruikmaken om één en ander uit te testen. 

Zo kan Limbombe zijn debuut maken bij de nationale ploeg. Volgens Het Nieuwsblad zal de Brugse linkerflank zelfs meteen een verrassende basisplaats krijgen. Martinez vertelde op zijn persconferentie namelijk dat Jordan Lukaku niet fit is, waardoor de linksback van Lazio Roma vroeger dan gepland terugkeert naar Italië.

Normaal gesproken zou de broer van Romelu Lukaku een basisstek krijgen tegen Saudi-Arabië, maar die plannen kunnen dus niet doorgaan. Daardoor is de kans reëel dat Limbombe van bij het begin mag opdraven. De Bruggeling liet naar verluidt ook al een goeie indruk op training na.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.