Cercle-baas heeft duidelijke mening over felle discussies omtrent de grasmat op Jan Breydel

Jan Breydelstadion

23 maart 2018 10:45 - De discussie over de grasmat op Jan Breydel laaide de voorbije maanden hoog op. Eerst weigerde Cercle Brugge om mee te betalen aan een nieuw veld, om daarna doodleuk de promotie met de supporters te vieren op datzelfde speelterrein. Vadim Vasilyev, de 52-jarige Rus die Cercle Brugge in zijn macht heeft, reageert.

“Die discussie gaat verder. Ik wil breken met het idee dat AS Monaco snel hier en daar wat geld kan bijpassen. Neen, dat doen we niet”, verzekert Vasilyev in gesprek met Het Nieuwsblad. “Er is een overeenkomst en die verloopt niet altijd even makkelijk. Maar ik twijfel niet dat intelligente mensen elkaar niet kunnen vinden. En die zijn er aan beide zijden. Ieder verdedigt zijn eigen belangen. Zolang dat maar met respect gebeurt. Ik heb Bart Verhaeghe ontmoet, hij heeft me gefeliciteerd met de promotie. We zullen wel tot een compromis komen.”

Plannen voor een nieuw of moderner stadion heeft de miljardair niet. “Ik persoonlijk zou Cercle liever zien spelen in een stadion dat minder groot is. Maar dat is iets waarover we in de toekomst zullen nadenken.” Sommigen zijn van mening dat de Vereniging straks het grote Club kan overvleugelen, maar Vasilyev tempert die gedachte. “Het is niet ons eerste doel om Club te overstijgen. Als we goed werk leveren, dan kan dat op een dag misschien. Nu willen we een solide eersteklasser worden. Vandaag is de kloof met Club of Anderlecht te groot. Zowel op het vlak van structuur als budget.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.