Ceulemans zet vraagteken bij Club-middenvelder: “Hij heeft de verwachtingen nog niet ingelost”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

26 maart 2018 11:11 - Jan Ceulemans kijkt net als alle Club-fans reikhalzend uit naar de start van de Play-Offs. Ons Blauw-Zwarte icoon vraagt zich in aanloop naar de titelstrijd wel af wat Ivan Leko straks van plan is met zijn centrale as in het middenveld. 

Hans Vanaken en Ruud Vormer zijn zeker van hun basisplaats, maar de Caje twijfelt of het wel een slimme zet is om Jordy Clasie de voorkeur te geven op Marvelous Nakamba. “Het gaat met vallen en opstaan. Hij is gekomen als een heel groot talent – is dat ook, denk ik – maar hij heeft de verwachtingen nog niet volledig kunnen inlossen.”

Bovendien huurt Club Clasie van Southampton en is het nog maar de vraag of het de uitleenbeurt kan verlengen. “Als Clasie nog een jaar blijft, kunnen we pas echt beoordelen of hij een meerwaarde is of niet. Hij heeft de kwaliteiten en geniet nu ook meer de voorkeur van Leko, maar ik zet er nog altijd een beetje een vraagteken bij. En het is nog maar de vraag of ze zijn huurcontract kunnen verlengen.”

“Clasie kan zijn talent 200% waarmaken, maar we moeten hem daar wel de tijd voor geven. Hij is ook maar gekomen in het midden van het seizoen, en halfweg aansluiten bij een elftal is niet altijd zo simpel”, besluit Ceulemans tegenover Bwin.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.