Club Brugge komt met officiële reactie op supporters die gesloten training willen bijwonen

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

29 maart 2018 13:50 - De supporters van Club Brugge willen dit weekend hun ploeg graag nog even een hart onder de riem steken in aanloop naar de start van Play-Off 1. Maandag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen KRC Genk immers al op het programma. 

De voorbije dagen werd er op sociale media dan ook massaal opgeroepen om de training van zaterdagvoormiddag bij te wonen. Eén probleem daarbij: Ivan Leko & co trainen naar goede gewoonte achter gesloten deuren. Daarom komt Club Brugge nu met een mooie geste voor zijn fanatieke aanhang.

“Op verschillende Facebookgroepen wordt massaal opgeroepen om Club-spelers en -trainers op de zaterdagtraining nog een laatste positieve push te geven. Opnieuw een signaal dat we de beste supporters van het land hebben!”, klinkt het via de officiële kanalen van Blauw-Zwart.

“Vanaf 11.45 uur zal de tribune Noord uitzonderlijk open zijn zodat fans en spelers het laatste kwartier van de training samen kunnen beleven. Het ideale moment om de spelers dat laatste duwtje in de rug te geven. Nadien trakteert Club alle aanwezige supporters op een frisse pint of frisdrank in de Extra Time tribune. Tot zaterdag!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.