Club Brugge krijgt fikse waarschuwing: “Ik zie Anderlecht nog kampioen worden”

Anthony Limbombe (Club Brugge - Anderlecht)

06 maart 2018 14:33 - Club Brugge telt momenteel 12 punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht in het klassement. Als dat ook op de slotspeeldag zo blijft, halveert die voorsprong naar 6 punten bij aanvang van Play-Off 1. Anderlecht gooide aanvankelijk de handdoek in de ring na een teleurstellende wintermercato, maar heeft na overwinningen tegen Moeskroen (5-3) en Zulte Waregem (2-3) weer een sprankeltje hoop op de titel.

Volgens Fabien Camus is de titelstrijd nog lang niet gestreden, integendeel zelfs. De man met in totaal 202 matchen in de Jupiler Pro League op de teller denkt dat de manschappen van Hein Vanhaezebrouck nog zullen verrassen in de Play-Offs. “Ik zie Anderlecht nog kampioen worden”, vertelt de middenvelder van KV Mechelen in Le Grand Débrief.

De ex-speler van Sporting Charleroi, KRC Genk en Antwerp FC is van mening dat het geloof in de Brusselse titelkansen te snel opgegeven werd. “Door de grote problemen daar hebben we Anderlecht veel te snel afgeschreven. Maar voor mij blijft het de grootste club in België en die mogen we nooit vergeten. Bovendien gaat Club Brugge nog een tikje krijgen met de puntenhalvering. Hou Anderlecht maar in de gaten!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.