Club Brugge krijgt fikse waarschuwing uit Brussel: “Wij hebben 50% kans op de titel”

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

13 maart 2018 03:00 - Na de teleurstellende wintermercato had Hein Vanhaezebrouck de titel eigenlijk al opgegeven, maar na een 9/9 met een herboren Łukasz Teodorczyk gelooft heel Anderlecht opnieuw in het kampioenschap. Sterker nog, Paars-Wit denkt dat het ondanks een achterstand van 6 punten evenveel kans heeft als Club Brugge om straks aan het langste eind te trekken.

“We zijn net op tijd in vorm voor de Play-Offs. En we mikken op de titel”, citeert Het Nieuwsblad een zelfverzekerde Herman Van Holsbeeck. “Club Brugge heeft een goeie ploeg, maar nu beginnen we met een nieuwe competitie en de druk op de leider zal groot zijn. Dat hebben we vorig seizoen zelf genoeg ondervonden.”

Vooral de start van de Play-Offs zal volgens de manager van RSCA van cruciaal belang zijn. “Als je de ambitie hebt om een 35ste landstitel te pakken, dan moet je in die eerste drie matchen 9/9 pakken. Dat zal niet evident zijn, maar het minimum is wel 7/9. Het kan voor ons alleen maar als we thuis én op verplaatsing punten gaan pakken, maar die eerste drie matchen zullen van kapitaal belang zijn. Hoeveel kans ik Anderlecht nog geef om kampioen te worden? 50%!”, besluit Van Holsbeeck tegenover VTM Stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.