Club Brugge krijgt goed en slecht nieuws uit de ziekenboeg

Penaltyfout op Ruud Vormer (Club Brugge - Sint-Truiden)

24 maart 2018 08:30 - Club Brugge maakt van de interlandperiode gebruik om enkele sterkhouders rust te gunnen. Binnen een dikke week staan de Play-Offs immers al op het programma. Een update vanuit de Brugse ziekenboeg.

De voorbije weken waren er de nodige zorgen rond Ruud Vormer. Onze kapitein moest zelfs zijn eerste selectie bij Oranje noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan vanwege een enkelblessure waar hij al enkele maanden last van heeft. Intussen heeft de Nederlandse middenvelder de looptraining hervat, zo meldt Het Nieuwsblad. In de loop van volgende week zou hij de groepstraining hervatten. De kans is dan ook groot dat Vormer fit geraakt voor de eerste match tegen KRC Genk.

Over Matej Mitrovic is er minder goed nieuws. Onze centrale verdediger moest net als Vormer een selectie bij de nationale ploeg laten schieten. De 24-jarige Kroaat heeft nog steeds last van zijn hamstrings en was nog altijd niet te bespeuren op het trainingsveld. De openingsmatch tegen de ploeg van Philippe Clement komt dan stilaan ook in het gedrang voor de defensieve sterkhouder van Ivan Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.